Admin
Admin 28 Mar 2019
watermark logo

Up next

Mera Rab Waris - Episode 7 Part 02 HAR PAL GEO Apr 18
22 Apr 2019
Mera Rab Waris - Episode 7 Part 02 HAR PAL GEO Apr 18
zafar · 9 Views

MADINAH, 2018 | UMRAH TRAVELOGUE (Part 1)

 76 Views

Assalamualaikum!

Actually, takde rasa nak buat video sangat sbb tak bawak camera plus ada komitmen lain selain recording kan. Tapi dh sampai and nak simpan jadi kenangan, so why not record jela. And alhamdulillah muncul video ni ;))
Semoga dapat manfaat (untuk yg belum sampai , semoga ada rasa berkobar nak pergi dan untuk yg dah pernah sampai semoga terubat rindu kalian) insya Allah.

Camera : iPhone 6 (16gb, rasa nak nangis memory sempit tp banyak berkhidmat. lol)
Tajuk Lagu : Salam - Lah Ahmad

* Untuk Mekah, kita upload asing sebab nanti panjang sangatt. Stay tuned untuk part 2! (cewaahh ajettt je aku) :D

Show more
Facebook Comments

Up next

Mera Rab Waris - Episode 7 Part 02 HAR PAL GEO Apr 18
22 Apr 2019
Mera Rab Waris - Episode 7 Part 02 HAR PAL GEO Apr 18
zafar · 9 Views