Admin
Admin 28 Mar 2019
1
watermark logo

Up next

Mera Qasoor Episode 26 - Part 2 - ARY Digital Drama
06 Dec 2019
Mera Qasoor Episode 26 - Part 2 - ARY Digital Drama
zafar · 0 Views

MADINAH, 2018 | UMRAH TRAVELOGUE (Part 1)

393 Views

Assalamualaikum!

Actually, takde rasa nak buat video sangat sbb tak bawak camera plus ada komitmen lain selain recording kan. Tapi dh sampai and nak simpan jadi kenangan, so why not record jela. And alhamdulillah muncul video ni ;))
Semoga dapat manfaat (untuk yg belum sampai , semoga ada rasa berkobar nak pergi dan untuk yg dah pernah sampai semoga terubat rindu kalian) insya Allah.

Camera : iPhone 6 (16gb, rasa nak nangis memory sempit tp banyak berkhidmat. lol)
Tajuk Lagu : Salam - Lah Ahmad

* Untuk Mekah, kita upload asing sebab nanti panjang sangatt. Stay tuned untuk part 2! (cewaahh ajettt je aku) :D

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Mera Qasoor Episode 26 - Part 2 - ARY Digital Drama
06 Dec 2019
Mera Qasoor Episode 26 - Part 2 - ARY Digital Drama
zafar · 0 Views